OpenModelica


Forgot password? | Forgot username? | Register

OMEdit crashes: When set record parameter in Function

OMEdit crashes: When set record parameter in Function

Hello,

I already sent an email to Lennart's email, but I also put the bug report here.

OMEdit crashes when a record parameter is set in a function, it looks very similar to bug 3082 which is fixed.

PS I have difficulties uploading the .mo file so I pasted it below.

Regards, Arne

model TestRecord
  function setRecordFunction
    output Real[3] y;
  protected
    Rec[3] x;
  algorithm
    for i in 1:3 loop
      x[i].r := i;
      y[i] := x[i].r;
    end for;
  end setRecordFunction;

  record Rec
    Real r;
  end Rec;

  model CallRecordFunction
    Real[3] y;
    //Real[4] y2;
  equation
    y = setRecordFunction();
    //y2 = setRecordFunction2(4);
  end CallRecordFunction;

  function setRecordFunction2
    input Integer N;
    output Real[N] y;
  protected
    Rec[N] x;
  algorithm
    for i in 1:N loop
      x[i].r := i;
      y[i] := x[i].r;
    end for;
  end setRecordFunction2;
end TestRecord;

Administrator has disabled public posting. Please login or register in order to proceed.

Re: OMEdit crashes: When set record parameter in Function

Administrator has disabled public posting. Please login or register in order to proceed.

Re: OMEdit crashes: When set record parameter in Function

Okay added a new ticket.

https://trac.openmodelica.org/OpenModelica/ticket/3245

Actually this bug is preventing my model from running, say if I baked you guys a nice cake could  you fix this one first current/big_smile.

Administrator has disabled public posting. Please login or register in order to proceed.
There are 0 guests and 0 other users also viewing this topic
You are here: